Suntem o Echipa

Firma de contabilitate ECO AUDIT a luat fiinta in anul 2006 din dorinta unor tineri entuziasti de a oferi companiilor servicii profesioniste de contabilitate (analiza contabila, evidenta contabila si consultanta fiscala), salarizare si resurse umane.

Serviciile contabile sunt oferite de tineri profesionisti calificati, absolventi ai facultatii de stiinte economice si master in marketing, audit, expertiza contabila si administrarea afacerii, cu o experienta de peste 15 ani, dedicati meseriei lor si consecvent orientati spre succesul clientilor.

Te reprezentam in fata instituțiilor statului cu ocazia controalelor si te sustinem in toate demersurile in raport cu acestea.

Garantam confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizam din timp implicatiile acestora asupra companiilor din portofoliul nostru.

Informam corect agentii economici asupra implicatiilor fiscale intr-o afacere si optimizam cheltuielile fiscale si nonfiscale ale acestora.

Oferim clientilor incredere prin identificarea solutiilor optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Profesionalismul, seriozitatea si calitatea serviciilor oferite sunt principalele valori dupa care ne ghidam in activitatea noastra.